اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس هیات ووشو سیستان و بلوچستان خبر داد:

ورزشکاران سیستانی مرزداران بی ادعا/ رشته های ورزشی که به نام کشورهای دیگر ثبت می شود

ورزشکاران سیستانی مرزداران بی ادعا/ رشته های ورزشی که به نام کشورهای دیگر ثبت می شود
رئیس هیات ووشو سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به حضور و احداث چاه نیمه ها می توانیم بعضی از ورزش های آبی به ویژه ساحلی خویش را راه اندازی کرده و ورزشکاران و قهرمانان بنامی از این سرزمین معرفی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا بها دادن به ورزش در سرزمین سیستان که هم مرز با کشور جرم خیز افغانستان است زمینه بسیاری از انحرافات را خواهد خشکاند چرا که بسیاری از جوانان سیستان تنها به دلیل نبود امکانات از انجام آن رویگردان هستند.

عباس شیبک رییس هیات ووشو سیستان و بلوچستان گفت:  جوانان پنج شهرستان در حوزه سیستان چگونه با مشکلات بدی آب و هوا، نبود امکانات اولیه خوب و اوقات فراغت و بیکاری دست و پنجه نرم می کنند جوانانی که با هزاران آرزو خود را وفادار به ایران اسلامی می بیینند و در برابر هر گونه تجاوزی آماده نبرد هستند جوانانی که در دفاع از میهن اسلامی خون ها داده اند در ذفاع مقدس سرداران رشیدی همچون قاسم میرحسینی که رهبر در وصفش اینگونه می فرمایند که من سیستان را با حاج قاسم میرحسینی شناختم یا دادستان شجاع که به خاطر وفاداری به قانون اساسی و حفظ امنیت جانش را در کفه اخلاص گذاشت و مردانه جام شهادت را نوشید.

وی در این راستا افزود: حال شایسته است مدیران ما گوشه ای از این مشکلات را برای جوانان که خواسته زیادی نیست حل کنند همانا اوقات فراغت، سرگرمی، ورزش، تندرستی و سلامت روانی و اجتماعی را در سیستان در صورت حمایت می توانیم در رشته های کبدی، کشتی، دو و میدانی، رزمی و بازی های بومی ومحلی سرامد ایران زمین و دنیا باشیم. چاه نیمه ها فرصتی برای ورزش های آبی به شمار می رود.

رییس هیات ووشو سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به حضور و احداث چاه نیمه ها می توانیم بعضی از ورزش های آبی به ویژه ساحلی خویش را راه اندازی کرده و ورزشکاران و قهرمانان بنامی از این سرزمین معرفی کنیم.

شیبک عنوان داشت: در این پنج شهرستان هنوز یک ورزشگاه مناسب، خوابگاه ورزشی، سالن چند منظوره، پایگاه قهرمانی، استخر شنا و سالن های توپی وجود ندارد و یا اگر داریم در حد مردم این شهرستان نیست. بین ورزش شهرستان های سیستان ارتباطات ضعیفی وجود دارد.

وی ادامه داد: بین ورزش این پنج شهرستان ارتباط بسیار ضعیفی به عنوان کمک، آموزش و رقابت و مسابقات وجود دارد و از قابلیت های همدیگر نمی توانند به خوبی استفاده کنند.

شیبک اظهار داشت: ورزش های بومی محلی که خواستگاه آن در روستاها و در سنن و آداب و رسوم مردم می باشد هنوز نتوانسته به خوبی جایگاه خود را به عنوان یک ورزش و سرگرمی در دل مردم باز کند کشتی کچ گردان که می تواند به عنوان یک ورزش ملی معرفی شود هنوز قوانین استانداردی جهت مسابقات رسمی ندارد و روزی خواهد رسید که مانند کبدی که خواستگاه آن سیستان بوده ولی به اسم هندوها به ثبت رسیده است.

وی تاکید کرد: متاسفانه این ورزش با توجه به عدم پیگیری و ثبت رسمی با قوانین از استان ما خارج و به نام کشور افغانستان ثبت جهانی شده است. از طریق ورزش می توان سیستان را از انزواع خارج کرد.

رییس هیات ووشو سیستان و بلوچستان بیان داشت: گاهی وقت ها نبایستی گفت که ما محروم هستیم بلکه به خودمان مراجعه کنیم ببینیم برای خودمان، خانوادمان، مردممان، شهرمان وقومیت مان چکار کردیم امروز می توانیم از طریق ورزش حوزه سیستان را از انزواع و افسردگی در بیاوریم و با وجود قهرمانان بنام این خطه و برگزاری مسابقات مختلف و ساخت اماکن ورزشی مناسب معرفی کنند و منبع بسیار خوبی در سطح کشور باشیم مانند شهرستان جویبار در استان مازندران که شاید کوچکتر از شهرستان هامون باشد ولی آوازه اش به دلیل قهرمانان کشتی جهانی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

ورزشکاران مرزی بی ادعای سیستان منتظر معجزه نباشند بایستی تلاش کنند و هر کدام آن ها به عنوان سرباز دلیر در ورزش برای سلامتی جوانان این خطه کار کنند و مسولین اگر قهرمان می خواهند و سلامت این شهرستان که همانند دیوار چین اطرافش انسداد شده می خواهند امکانات ورزشی با توجه به بافت منطقه با رشته های مورد علاقه بسازند.

,


انتهای پیام/م

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه